NeoQuest Kft.
InnoQuest Kft.

4400 Nyíregyháza
Vay Á. körút 19. III/7.
Tel.: (42) 401 657
Fax: (42) 401 657
info.neoquest@gmail.com Hívjon most!
(20) 438 0023

 
 
 
 

Pályázat Decathlon-Sportmanó Óvoda programban való részvételre | 2015.07.27.

PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA

A pályázat alapvető célja annak elősegítése, hogy az óvodák olyan sportfoglalkozás tervet állítsanak össze, amely a gyermekek számára minél örömtelibb, változatosabb módon biztosít mozgási lehetőséget, hozzájárulva a gyerekek egészségéhez, kiegyensúlyozottságához, önbizalmának megerősödéséhez és segítőiket a mozgás szeretetének kialakításában. Ezen belül cél, hogy a fiatalok már korán megismerkedhessenek minél több sportággal, melyek közül ki tudják választani az őket leginkább érdeklőt.

 

A programról részletesen a www.sportmano.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

A Sportmanó program alapvetően egy költségtérítéses szolgáltatás az óvodás gyermekek számára. A győztesek számára a Decathlon és a Sportmanó program csapata térítésmentesen biztosítja az eszközöket és a szükséges sportszakmai ismereteket. A pályázaton nem nyertes óvodák részére a szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

 

PÁLYÁZÓK KÖRE Önkormányzatok, egyházi intézmények vagy alapítványok által Magyarországon működő óvodák. A pályázatot az óvoda nyújtja be, és az intézmény képviseletére jogosult személy írja alá.

 
 

Szóljon hozzá Ön is!

A szolgáltatás csak bejelentkezett felhasználóknak érhető el!

 

 
 
 
   
 
név: e-mail: üzenet: ellenőrző kód:


NeoQuest Skype
 
   
 
 
 
 
msbt design