NeoQuest Kft.
InnoQuest Kft.

4400 Nyíregyháza
Vay Á. körút 19. III/7.
Tel.: (42) 401 657
Fax: (42) 401 657
info.neoquest@gmail.com Hívjon most!
(20) 438 0023

 
 
 
 

Bulizz a Szigeten, és fotózz a Canonnak! | 2015.07.07.

Szeretnél kint lenni a Szigeten, és amúgy is állandóan fotózol? Nevezz a Canon fotópályázatára, így mindkét vágyad egyszerre teljesülhet! A képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője olyan amatőr fotósokat keres, akik a Canon fotós nagyköveteiként a cég legújabb felső kategóriás kompakt fényképezőgépeivel folyamatosan megörökítik fesztivál eseményeit.

Ha valaki nem hivatásos fotós, valószínűleg nem szívesen cipel magával digitális tükörreflexes vázat és objektíveket egy olyan zenei fesztiválra, amilyen a Sziget. Ma már erre nem is feltétlenül van szükség, a Canon PowerShot G3X típusú digitális fényképezőgépe könnyen hordozható méretének dacára is olyan jó minőségű fotókat készít, amire egy okostelefon kamerája nem alkalmas. Ezért is szereli fel három nyertes amatőr fotósát a fesztivál idejére a Canon ezzel a típussal, amelynek 25x-ös optikai zoomja minden színpadi eseményt testközelbe hoz. A gyártó szakértői zsűrije a által a legjobbnak ítélt három fotósnak az idén augusztus 10. és 17. között zajló Sziget Fesztiválra szóló hetijegyeket is odaítél. A Canon 2015. július 1-től július 30-áig várja lelkes amatőr fotósok nevezéseit "Bulizz a Szigeten, és fotózz a Canonnak!" című pályázatára. Nevezni a fotopalyazat@canon.hu e-mail címre elküldött, bármilyen korábbi zenei fesztiválon, digitális fényképezőgéppel - tehát nem mobiltelefonnal - készített, saját fotóval lehet. Egy pályázótól legfeljebb három darab digitális fényképet vár a cég, a fájloknak pedig tartalmazniuk kell a készítés paramétereit rögzítő EXIF-információkat is. Mindegyik fotóhoz mellékelni kell a címét és a készítés dátumát, helyszínét is a levélben. A hatékony zsűrizés érdekében a pályázóknak fotóikhoz online (például Flickren, Google Photoson, Facebookon, Instagramon) elérhető portfóliójukat is mellékelniük kell.A fotós nagyköveti tisztséget elnyerő fotósokat a Canon szakértői zsűrije választja ki. A nevezés hónapjában beérkező pályaművek legjobbjait a Canon hivatalos Facebook-oldalán, illetve tumblr-on hetente kétszer publikálják a szervezők. Mivel ezek beküldőit egy-egy Canon-pólóval jutalmazzák, minden résztvevőnek érdemes lájkolnia a Canon Magyarország rajongói oldalát, ahol folyamatosan követni tudják az eseményeket.

 

A három kiválasztott szigetes fotós nagykövet a Canon-póló és a cég hivatalos logójával emblémázott esőkabátot is kapnak szigetes megbízásuk teljesítéséhez.Pályázati feltételek:

1. A Canon Hungaria Kft. amatőr fotósok számára hirdet fotópályázatot "Bulizz a Szigeten, és fotózz a Canonnak!” címmel. A pályázat témája a zenei fesztivál mindennapjainak bemutatása a koncerteken túl a szigetlakók napi tevékenységének látványos dokumentálásával együtt.

2. A zsűri által legjobbnak ítélt három pályázónak a Canon Hungária Kft. egy-egy hetijegyet biztosít a 2015. évi Sziget Fesztiválra, valamint a rendezvény idejére a rendelkezésükre bocsát egy-egy Canon PowerShot G3X típusú digitális fényképezőgépet a fesztivál idejére, és az ott történő fotózás céljára.

3. A fotópályázatra a fotopalyazat@canon.hu címre elküldött e-mailben lehet jelentkezni 2015. 07. 30-ig. A résztvevők legfeljebb 3 darab, a világ bármelyik korábbi zenei fesztiválján készített fotóval nevezhetnek a pályázatra, amelynek nyerteseit a vállalat e-mailben értesíti.

4. A pályázók kizárólag saját maguk által készített digitális felvétellel pályázhatnak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képeket .jpg formátumban, minimum 2 megabájtos méretben várják. A nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél szomszédos jogait.

5. A Canon Hungária Kft. által felkért szakértői zsűri kizárólag olyan fotókat bírál el, amelyek tartalmazzák az exponálás paramétereit rögzítő EXIF-információkat is. A beküldött képeket az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly) nem lehet módosítani, ugyanakkor a képkivágással a pályázók szabadon élhetnek.

6. A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól: - a pályázó neve, - a pályázó e-mail címe, - a képek címe.

7. A nyertesek a Canon "fotós nagykövetei” lesznek a Sziget Fesztivál teljes időtartama alatt. Ennek keretében a nyertes pályázók vállalják, hogy a 2015-ös Sziget Fesztiválon az általuk szabadon választott élményeikről digitális fotókat készítenek a G3X készülékkel.

8. A nyertes fotósok azt is vállalják, hogy 2015. augusztus 10-től 17-ig - mindennap legalább 5 darab, a Canon G3X fényképezőgéppel, saját maguk által készített fotót juttatnak el a Canonnak afotopalyazat@canon.hu e-mail címre a fotók rövid leírásával együtt.

9. A fotópályázatban való részvétellel a pályázók felruházzák a Canon Hungária Kft-t és a lebonyolításban részt vevő ügynökségeket az általuk készített digitális fényképek felhasználását illetően. A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a Canon Hungária és ügynöksége kiállításokon, interneten, közösségi oldalakon vagy sajtóanyagokban közzétegyék, sokszorosítsák, vagy PR-tevékenységre, reklámcélra is felhasználják a fotókat a fotópályázattal összefüggésben.

10. A Canon Hungária Kft. alkalmazásában álló és más, a fotópályázat koncepciójának kidolgozásában és megvalósításában közreműködő személyek és közeli hozzátartozik nem vehetnek részt a fotópályázatban.

11. A Canon Hungária Kft. a változtatás jogát fenntartja.

 

12. Határidők, időpontok, helyszínek:- A fotók beérkezése - 2015. július 1-30.- Zsűrizés - 2015. július 31.

- Eredményhirdetés Facebookon, nyertesek kiértesítése - 2015. augusztus 3., - Személyes eligazítás, gépek, pólók, esőkabátok átadása - 2015. augusztus10., helyszíne: Canon Hungária Kft. 1031, Budapest, Záhony utca 7.- Sziget Fesztivál - 2015. augusztus 10-17.,

- Válogatás a Canon Facebook oldalán a fotós nagykövetek fényképeiből - 2015. augusztus 19.- A napi fotók leadási határideje a Sziget Fesztiválon fotózó nyertesek számára - 2015. augusztus 10-17-ig, mindennap délelőtt 10 óráig, a fotopalyazat@canon.hu e-mail címen.

Canon Hungária Kft. Kováts Botondtel.: 237-5990 e-mail: botond.kovats@canon.huhttp://www.canon.hu

 
 

Szóljon hozzá Ön is!

A szolgáltatás csak bejelentkezett felhasználóknak érhető el!

 

 
 
 
   
 
név: e-mail: üzenet: ellenőrző kód:


NeoQuest Skype
 
   
 
 
 
 
msbt design