NeoQuest Kft.
InnoQuest Kft.

4400 Nyíregyháza
Vay Á. körút 19. III/7.
Tel.: (42) 401 657
Fax: (42) 401 657
info.neoquest@gmail.com Hívjon most!
(20) 438 0023

 
 
 
 

Egymilliárd forint is juthat a Cseh Tamás Programra | 2015.06.01.

dén egymilliárd forint, a tavalyi kifizetések duplája juthat a magyar könnyűzene támogatását célzó Cseh Tamás Programra, mert az üres adathordozói jogdíjak után a közös jogkezelőtől az első év 1,2 milliárd forintja után több mint 2 milliárd folyik be a Nemzeti Kulturális Alapba. Ez az egri Music Hungary zeneipari konferencián hangzott el pénteken.

„A támogatási rendszer rugalmasan reagál a változásokra, a nagyobb befolyó összegek után meg kell emelni a Cseh Tamás Program támogatását” – mondta L. Simon László, a Miniszterelnökség politikai államtitkára, az egy éve működő program egyik elindítója.

Doncsev András, az NKA alelnöke sikeresnek nevezte a Cseh Tamás program első időszakát, a 7+1 alprogram beindítását. Kitért arra, hogy az NKA Bizottsága dönt arról, hogy a közös jogkezelőtől befolyó mintegy 2 milliárd forint mekkora részét fordítsák a program második szakaszára. A tavalyi elosztási arányok alapján 500-ról 800 millióra emelkedhet a keretösszeg, ám hozzátette: javasolni fogják ennek felemelését 1 milliárd forintra.

 
 

Szóljon hozzá Ön is!

A szolgáltatás csak bejelentkezett felhasználóknak érhető el!

 

 
 
 
   
 
név: e-mail: üzenet: ellenőrző kód:


NeoQuest Skype
 
   
 
 
 
 
msbt design