NeoQuest Kft.
InnoQuest Kft.

4400 Nyíregyháza
Vay Á. körút 19. III/7.
Tel.: (42) 401 657
Fax: (42) 401 657
info.neoquest@gmail.com Hívjon most!
(20) 438 0023

 
 
 
 

Több pályázó indulhat, több gépjárműtípus érhető el a napokban módosuló „tanyabusz rendeletben” | 2015.05.04.

Jó hír a vidéken élőknek: a Miniszterelnökség az ügyfelek érdekében – a potenciális pályázók és a gépjármű-forgalmazók visszajelzései alapján – még a támogatási kérelmek benyújtása előtt módosítja a jogcímrendeletet.

 

A teljes 2007-2013-as ciklusban a vidéki alapszolgáltatások fejlesztését szolgáló intézkedések esetében a kifizetett támogatások nagysága meghaladta a 37 milliárd forintot, amely most kiegészül az új tanyabusz rendelet tizenötmilliárd forintos forrásával.

 

A támogatás célja, hogy ösztönözze a szolgáltatáshiányos településeken, településrészeken a különböző alapszolgáltatások körének fejlesztését és bővítését, a minőségi szempontok javítása és a fenntarthatóság figyelembe vételével. Az ügyfélkörbe a települési önkormányzatok, önkormányzati társulások, nemzetiségi önkormányzatok, nonprofit szervezetek (egyesületek, alapítványok, például polgárőr egyesületek) és egyházi jogi személyek tartoznak. A jogcímrendelet esetében azon településekről nyújthatnak be támogatási kérelmet, melyek lakosságszáma nem haladja meg az 5000 főt vagy a település népsűrűsége nem éri el 100 fő/km2-t. A Budapest agglomerációjához tartozó, a városi ranggal rendelkező települések, valamint a kistérségi központok nem igényelhetnek támogatást. Pályázhatnak viszont azon 5000 főnél magasabb lakosságszámmal rendelkező települések is, amelyek külterületén a település lakosságának több mint 2 százaléka él.

 
 

Szóljon hozzá Ön is!

A szolgáltatás csak bejelentkezett felhasználóknak érhető el!

 

 
 
 
   
 
név: e-mail: üzenet: ellenőrző kód:


NeoQuest Skype
 
   
 
 
 
 
msbt design